Fysik

Gnidningskoefficient

04. januar 2017 af PoulPoulsen123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået til opgave at omskrive nedenstående formel, så den afhænger af massen i stedet for normalkraften:

Fgnidning = mhy * Fn

Og er kommet frem til nedenstående formel, da Fn = -Ft:

Fgnidning = mhy * m * g

Og har så fået til opgave at hvilken enhed mhy skal have for at ligningen giver mening. Ved ikke om det er mig der er kommet frem til en forkert formel eller om jeg bare ikke kan finde ud af hvilken enhed mhy skal have, men har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2017 af mathon

        0<\mu<1 er dimensionsløs.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2017 af peter lind

venstre side er en kraft Fn er også en kraft så mhy er dimensionsløs


Svar #3
04. januar 2017 af PoulPoulsen123 (Slettet)

Tusind tak for svaret. Var kommet frem til samme resultat, men blev i tvivl


Skriv et svar til: Gnidningskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.