Matematik

Integralregning / diff. regning

09. januar 2017 af densødepigee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2017 af mathon

             v=\frac{\mathrm{d} s}{\mathrm{d} t}=8t+2

             s=\int(8t+2) \mathrm{d} t=4t^2+2t+s_0

             \Delta s=\int_{0}^{1}(8t+2)\matjrm{d}t=\left [4t^2+2t \right ]_{0}^{1}

             \Delta s=\int_{1}^{2}(8t+2)\matjrm{d}t=\left [4t^2+2t \right ]_{1}^{2}

   


Skriv et svar til: Integralregning / diff. regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.