Matematik

Reducer følgende udtryk

11. januar 2017 af Niklasmadsen91 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal reducere følgende 2 udtryk. Jeg kan ikke helt finde ud af det. Håber i kan hjælpe mig

1. x^9x^-2/(3)^2

2. y^4*y^-7*y^5+(y^4)^3/y^10

Har ved hæftet et billede hvor det er bedre skrevet op. 

Vedhæftet fil: 13.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2017 af StoreNord

a)=\frac{x^{7}}{x^{6}}=x

b)=y^{2}+\frac{y^{12}}{y^{10}}


Svar #2
11. januar 2017 af Niklasmadsen91 (Slettet)

Mange tak ! :) 


Skriv et svar til: Reducer følgende udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.