Matematik

Regression

11. januar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er desværre kommet til at vedhæfte den forkerte opgave.

Hvordan skal jeg skrive de her data ind, for at lave regission ? 

Det forvirre mig, at der er to datasæt ?

På forhånd tak...

Vedhæftet fil: opgave.docx

Svar #1
11. januar 2017 af seriøs (Slettet)

Ups.. det er altså opgaven vedhæftet denne besvarelse.

Vedhæftet fil:Opgave 11.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2017 af StoreNord

Det er nok meningen du skal lavet èt 9 kolonner bredt skema med alle planeter; altså undlade een af "planet"-kolonnerne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2017 af peter lind

Der er kun et datasæt. De pågældende data kan bare ikke stå på samme linje så der fortsættes på en ny linje


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2017 af PeterFranKK (Slettet)

Hej

Det her er hvad jeg synes du skal gøre:

Opgave a) Lav et xy-plot, hvor din forklarende variabel, x er afstanden til solen og y er omløbstid. Du kan lave det i fx Graph, eller hvad du nu bruger til grafiske illustrationer. Prøv derefter at indsætte de tre forskellige regressionslinjer, lineær, eksponentiel og potens. Potens-modellen vil her være 100% forklarende, da R2=1.

Opgave b) Opskriv modellen: y = 1.0007*x^1.5006, R2=1.

Opgave c) Indsæt x = 39.4 i modellen.

y = 1.0007*39.4^1.5006 = 248,03


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.