Matematik

multiplikation med brøker

11. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen som kender de to metoder til at gange et helt tal med en brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2017 af mathon

                       a\cdot \frac{b}{c}=\frac{a\cdot b}{c}, som hvis a\cdot b>c kan omskrives til et blandet tal.


Svar #2
11. januar 2017 af Anonyminized (Slettet)

den første kender jeg til hvad med den anden? Tak.


Skriv et svar til: multiplikation med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.