Fysik

Isoler masse i kinetisk energi formlen, E= 1/2*m*v^2

13. januar 2017 af ahmadcr7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg vil gerne isolere m i kinetisk energi formlen, E= 1/2*m*v^2, tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2017 af mathon

                            \tfrac{1}{2}mv^2=E_{kin}

                            m\cdot v^2=2E_{kin}

                            m=\frac{2E_{kin}}{v^2}

              


Skriv et svar til: Isoler masse i kinetisk energi formlen, E= 1/2*m*v^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.