Matematik

Bestem tangentligning uden at bruge hjælpemidler

18. januar 2017 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

er der nogle der vil hjælpe mig med at finde tangentligning til denne opgave f(x)=4e^x + 1(forresten der er eulerstal, hvis i ikke kan se det) 

jeg ved facit= y=x+2

men jeg får den ikke til det 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2017 af mathon

          f{\, }'(x)=4e^x

tangentligning i (xo,yo):
                                          y=4e^{x_o}\cdot (x-x_o)+\left (4e^{x_o}+1 \right )


Skriv et svar til: Bestem tangentligning uden at bruge hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.