Matematik

Fsa en tur i tivoli

19. januar 2017 af Anonnymemig123 - Niveau: 8. klasse

Hej alle, behøver lidt hjælp, da jeg er meget ringe til matmatik og mangler lige det her, så skal jeg have skrevet engelsk stil, og den kan jeg jo begynder nu, hvis der er nogen godhjertede mennesker herinde kan hjælpe mig;) og tak på forhånd 

Et årskort til tivoli koster 180 kroner, det giver fri adgang i et år så tit man vil, når man har et årskort  koster et tur pas 130 kroner pr. dag, hver gang julie er i tivoli køber hun et tur pas

spørgsmål: hvor mange gange skal julié i tivoli på et år, for det kan betale sig for hende at købe et års kort?

spørgsmål 2:

Voksen: 75,00 dkk, 10,50 euro

Børn: 35.00 dkk, 5.00 euro

Julie har nogle euro til overs fra sommerferien kursen på euro er 760

spørgsmål: beregn om det er billigere for julie at betale entreen med euro


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2017 af Studentos

Spørgsml 2:

Euro til DKK:

 \frac{760}{100}=7.6 

Voksen: 10.6*7.6=80.56 DKK    (Kan ikke betale sig)

Børn: 5*7.6=38 DKK                   (Kan ikke betale sig)


Skriv et svar til: Fsa en tur i tivoli

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.