Matematik

Rektangulær

20. januar 2017 af miljoi - Niveau: B-niveau

PLEASE HJÆLP, TJEK BILLEDE

Vedhæftet fil: rektangulær.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2017 af peter lind

Den har du jo kørende i en anden tråd. Hold dig til den hvis der er noget du ikke forstår og forklar hvor det går galt med forståelsen


Svar #3
20. januar 2017 af miljoi

Peter, du kan blande dig fuldstændig uden om - det er ikke din side - syntes du ikke om det, så begrav dig selv langt væk fra mit opslag :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2017 af mathon

A:
        omkreds: 
                          2\left (L+B \right )=O=16

                          L+B =8\Rightarrow L=(8-B)

                          

        areal:
                         A=L\cdot B

                         A(B)=(8-B)\cdot B

                         A(B)=-B^2+8B        hvis graf er en grennedadvendende paramel

med maksimum i toppunktet
dvs. for
                          B=\frac{-8}{2\cdot (-1)}=4

                           L=8-4=4

Rektanglet med størst areal er altså kvadratet 4\times 4.
                        

  


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2017 af mathon

#3
          Hold lige en sober TONE!


Skriv et svar til: Rektangulær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.