Matematik

HJÆP - MATEMATIK!!!!

22. januar 2017 af blopper12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved ikke helt hvordan jeg skal gribe denne opgave an


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2017 af Studentos

Integrer funktionen. Sæt 0 ind på a's plads og 4 ind på b's plads. 

Sæt først 4 ind på x'ets plads i det udtryk, du får, når du har integreret. {\color{Red} *} 

Sæt dernæst 0 ind på x'ets plads i det udtryk, du får efter, du har integreret. {\color{Red} {\color{Blue} }{\color{Blue} *}}

Træk dem fra hinanden ({\color{Red} *{\color{black} -}{\color{Blue} *}}), så har du arealet af m


Svar #2
22. januar 2017 af blopper12 (Slettet)

Tak!. Hvordan bestemmer jeg omkredsen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2017 af mathon

du skal bl.a.
       kurvelængden:
                                       \int_{2,5}^{4}\sqrt{1+\left (4(2x-4) \right )^2 }\, \mathrm{d}x=

                                        \int_{2,5}^{4}\sqrt{1+64x^2-256x+256) }\, \mathrm{d}x=\int_{2,5}^{4}\sqrt{64x^2-256x+257) }\, \mathrm{d}x


Skriv et svar til: HJÆP - MATEMATIK!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.