Matematik

Hjælp en pige i seriøs nød

01. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer!

Sagen er den, at jeg er i seriøs tidspres, og mangler at lave denne matematik aflevering - jeg håber virkelig i vil hjælpe!!!!!!!

Jeg har lavet opgave 1, men mangler de andre. TAK på forhånd.

Vedhæftet fil: aflevering februar.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2017 af Moderatoren

Hvad har du problemer med?


Svar #2
01. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet)

Generelt det hele - jeg er ret i tvivl omkring det med nul hypotese og generelt at "bruge" et skema..

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2017 af OliverHviid

4 a) Anvend eksponentiel regression

b) Indsæt t=11 og udregn w(t)

Indsæt w(t)=3500 og isolér t

c) Indsæt t=15 og udregn w(t)

Sammenlign så dine resultater.


Skriv et svar til: Hjælp en pige i seriøs nød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.