Kemi

Ph beregning

02. februar 2017 af Theguyfromskive - Niveau: 10. klasse
Jeg fatter ikke hvordan man kan beregne et stofs ph værdi
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan man beregner et stofs ph værdi på en matematisk måde

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2017 af janhaa

eksempel?


Svar #2
02. februar 2017 af Theguyfromskive

Ja tak

Brugbart svar (1)

Svar #3
04. februar 2017 af pååå (Slettet)

Ph=-log[stof]

Sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2017 af mathon

      pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )


Skriv et svar til: Ph beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.