Biologi
Hjælp til en opgave gæringsprocess
Hej jeg har brug for hjælp til en opgave som lyder
I et eksperiment til påvisning af gæringsprocessen anvendes en opstilling som vist i figur 1. Kolben indeholder 20 g glucose opløst i 175 ml vand og tilsat 10 g bagegær. Kolben placeres ved stuetemperatur og vejs jævnligt. Resultaterne fremgår af figur 2
Jeg vedhæfter figuren
1. Giv forslag til et kontrolforsøg til ovennævnte eksperiment. Begrund dit svar.
2. Afbild resultaterne grafisk med akkumuleret vægttab som funktion af tiden. Anvend regneark eller millimeterpapir.
3. Forklar din graf.
Jeg har lavet opgave 2
men jeg kan ikke finde ud af opgave 1 og 3
Jeg er helt lost og skal aflevere min opgave senere på aftenen
Håber at der er nogle der kan hjælpe
På forhånd tak
Svar #1
11. februar 2017 af trekdoor (Slettet)
Hej,
Det er måske for sent, fordi du har allered afleveret, men kunne dette hjølpe:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1737178#1737782
Det ser lidt anderledes,fordi de havde allerede data. Men du kan måske sammenligne det og finder ud af, hvad du skal har som graf...
Hilner
T.
Skriv et svar til: Hjælp til en opgave gæringsprocess
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.