Fysik

ARBEJDE

13. februar 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle, som kan hjælpe med denne opgave?
Skærmbillede 2017-02-13 kl. 09.49.02.png
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2017 af mathon

Da underlaget er ens 
er i begge tilfælde
gnidningskraften:
                                      F_{f\! rik}=\mu \cdot m\cdot g
            og
                                      s=\left\{\begin{matrix} 2\cdot l\\ \sqrt{2}\cdot l \end{matrix}\right.


Svar #2
13. februar 2017 af lokpæø (Slettet)

Hvad hvis det var lodret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2017 af mathon

Lodret er der "ingen" friktion ud over luftmodstanden.


Skriv et svar til: ARBEJDE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.