Fysik

Nogen der kan forklare mig hvad jeg skal gøre?

13. februar 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber  at i kan hjælpe mig med denne opgave

På forhånd, mange tak.

Vedhæftet fil: Regnbuen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2017 af peter lind

Der er faldet væsentlig dele af opgaven ud, når jeg læser den. Kan du ikke levere med en anden format ?


Svar #2
13. februar 2017 af Kristensenalex

Jeg prøver lige igen 

Vedhæftet fil:Regnbuen.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2017 af peter lind

Der gælder sin(i) = n*sin(b). I første opgave skal du finde b for i = 60º og n = 1,331 (rødt lys)

Derefter bruger du formlen lige før spørgsmål a til at finde φ.

Gentag beregningerne med n erstattet med 1,343 for violet lys


Svar #4
14. februar 2017 af Kristensenalex

Hvordan bruger jeg formlen v = 4b - 2i?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. februar 2017 af peter lind

?? Du indsætter det beregnede b og for i indsætter  du de 60º


Skriv et svar til: Nogen der kan forklare mig hvad jeg skal gøre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.