Fysik

Mekanisk energi og det potentielle nulpunkt.

15. februar 2017 af fifi15 - Niveau: 9. klasse

Hej 

Jeg sidder og skal skrive fysikrapport, men er gået i stå da jeg har to spørgsmål jeg rigtig gerne vil have skåret ud i pap:

Hvad er mekanisk energi?

Og hvad betyder det at energi kan have et nulpunkt?

Håber der er nogen deg kan hjælpe. Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2017 af mathon

I tyngdefeltet er den mekaniske energi konstant
og defineres:
                                 E_{mek}=E_{pot}+E_{kin}

Et nulpunkt betyder 
at
                                 E_{pot}=0
                     eller
                                 E_{kin}=0

                     eller
                                 E_{mek}=E_{pot}=E_{kin}=0
                    

             

                                


Skriv et svar til: Mekanisk energi og det potentielle nulpunkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.