Matematik

f'(x)

17. februar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

x = 4  og x = 7

For hvilke x er f'(x) negativ ? Skal jeg se, hvornår grafen går nedad på y-aksen? 

hmm.. er itvivl...

Vedhæftet fil: opgave-1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2017 af mathon

Du skal se, hvor tangenten har negativ hældningskoefficient.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. februar 2017 af mathon

…med hvor menes i hvilket x-interval


Svar #3
17. februar 2017 af seriøs (Slettet)

Det er den  fra x = 4  til x = 6  ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. februar 2017 af mathon

udtrykt:
                  f{\, }'(x)<0   for   x\in\left ]4\, ;6 \right[
 


Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.