Matematik

Differentiabilitet og kontinuitet

18. februar 2017 af Genanskaf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har et lille problem med følgende spørgsmål. Spørgsmålet er uplodet i vedhæftet filer, tak på forhånd!

Vedhæftet fil: sd.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2017 af mathon

Det er beviset for \left (k\cdot h(x) \right ){}'.


Svar #3
18. februar 2017 af Genanskaf (Slettet)

Hvordan er du kommet frem til det? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2017 af mathon

se på det generelle udtryk for differentialkvotient

             f{\, }'(x)=\underset{\Delta x\rightarrow 0}{\lim} \; \frac{f(x+\Delta x)-f(x)}{\Delta x}

her med
                   f(x)=k\cdot h(x).


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2017 af janhaa

#3

Hvordan er du kommet frem til det? 

it's the definition of:

(k\cdot h(x))' = k\cdot h\, ' (x)


Skriv et svar til: Differentiabilitet og kontinuitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.