Matematik

Tal...

18. februar 2017 af sofieees (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Skriv tallene efter rækkefølge efter strøelse?

A. 1/3    30%    0,31

B.  9/10   0,89    91%

taak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af janhaa

A: 0,3 < 0,31 < 0,33..

B: 0,89 < 0,9 < 0,91


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2017 af Therk

Jeg forstår ikke helt pointen med at give en 9.-klasseselev svarende på hendes opgaver; også kaldet lave hendes lektier.

Enlighten me, please.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2017 af SuneChr

# 0  B
Du bør selv kunne omskrive
9/10   0,89    91%
til henholdsvis

\frac{9}{10}=\frac{90}{100}              0,89=\frac{89}{100}             91\%=\frac{91}{100}

Når brøkerne har samme nævner, ordnes brøkerne i størrelse efter tællerne.
 


Skriv et svar til: Tal...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.