Matematik

omsæt

18. februar 2017 af sofieees (Slettet) - Niveau: 9. klasse

a. 8 * 10 i 2 dl =     liter?

b. 6,1 * 10 i 6 mm =      m?

c. 7,2 * 10 i 4 mm =       cm?

d. 9 kubikmeter =       cm3?

e. 3 * 10 i 2 cm =             m?

taktak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af StoreNord

Du kan lave dl til liter ved at gange med    \frac{1liter}{10 dl}     brøken har værdien "1".

Prøv selv med mm til meter.


Skriv et svar til: omsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.