Matematik

Hvor mange gange kan man sprede salt på frederikshavnmotorvejen

18. februar 2017 af Rikkekm97 (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hvordan regner man det, massefylden for salt er 2,165 t/m3 og ved spredning af salt bruger man 14g salt pr. M2

Motorvejen består af 4 spor 2 i hver retning. Hver spor er 4 m bredt og motorvejen længde er 47,6
Vedhæftet fil: 14874254503362120783888.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af StoreNord

4 spor a 4 meter  er 16 meter.

Arealet er 16 m * 47,6·103m =


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2017 af StoreNord

2165 tons salt fylder                                              1m3

2165 gram salt fylder                     \frac{1}{10^{6}}                   m3

      1 gram salt fylder                        \frac{1}{2165 \cdot 10^{6}}    m3

     14 gram salt fylder                    \frac{14}{2165 \cdot 10^{6}}        m3

Arealet er 16 m * 47,6·103m =761600

Forbrug pr gang:              761600\cdot \frac{14}{2165 \cdot 10^{6}}=?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2017 af StoreNord

Kommafejl i første linje ødelægger det hele. Men prøv at gøre det samme selv.


Svar #4
18. februar 2017 af Rikkekm97 (Slettet)

Giver ingen mening, til hvor mange gange når jeg regner det

Svar #5
18. februar 2017 af Rikkekm97 (Slettet)

Kan det passe det 5 gange

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2017 af StoreNord

Måske.            :)

Jeg fik godt nok 1,47 gange efter korrektion for komma-fejlen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2017 af SuneChr


Skriv et svar til: Hvor mange gange kan man sprede salt på frederikshavnmotorvejen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.