Matematik

Stamfunktion?

18. februar 2017 af UchihaItachi - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvad er stamfunktionen til e^x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af janhaa

\int e^{x^2}dx=1/2 \sqrt{}\pi}\, \,erfi(x) + c

where erfi(x) is the imaginary error function


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2017 af janhaa

der

erf(x)=\frac{2}{\sqrt\pi}\int_0^x\,e^{-t^2}\,dt

og

erfi(x)=\frac{2}{\sqrt\pi}\int_0^x\,e^{t^2}\,dt


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2017 af SuneChr

\int e^{x^{2}}\textup{d}x=\int \sum_{i=0}^{\infty }\frac{\left ( x^{2} \right )^{i}}{i!}\textup{d}x


Skriv et svar til: Stamfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.