Matematik

Venstresum

19. februar 2017 af deru (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan forklare hvordan man opstiller en venstresum Vn for denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2017 af pure07

\sum_{i=0}^{n-1} f(\bigtriangleup x*i)*\bigtriangleup x

\Delta x=\frac{b-a}{n}\Rightarrow \Delta x=\frac{1-0}{n}


Svar #2
19. februar 2017 af deru (Slettet)

#1 

Evt. forklaring ville være fedt :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2017 af pure07

\lim_{n\rightarrow \infty}\sum_{i=0}^{n-1}f(\frac{1}{n}*i)*\frac{1}{n}=\int_{0}^{1}x \mathrm{d}x=\frac{1}{2}


Skriv et svar til: Venstresum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.