Matematik

ligninger

19. februar 2017 af ergot - Niveau: B-niveau

er dette udtryk korrekt ?

(17-2z) +a=(2a-z)+12-(z-5)-a

Meget gerne med lille forklaring -jeg kan på ingen måde få det til at være korrekt men er usikker


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2017 af mathon


          17-2z+a=2a-z+12-z+5-a

          17-2z+a=a-2z+12+5

          17=12+5

          17=17

           udtrykket er korrekt.


Svar #2
19. februar 2017 af ergot

For pokker altså det er jo total logik ....:)


Svar #3
19. februar 2017 af ergot

er jeg så heldig at jeg også kan få din hjælp til at sætte parenteser her

a2-aa-abb2-2+a=a3+2ab-(a2+ab3+2a2b)

Må jeg flytte rundt på tallende eller skal de blive stående og parenteserne sættes sådan som leddene står nu ?


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.