Matematik

Restriktion

20. februar 2017 af deru (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg har samme spørgsmål som denne tråd (https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1739350) [samme opgave, dvs. d]

Jeg har gjort følgende:

https://i.imgur.com/8E6Bld8.png

Jeg er lidt usikker hvad var der overhovedet skal ske med -1/12

Ved ikke rigtig hvad jeg skal herfra. 


Svar #1
20. februar 2017 af deru (Slettet)

#


Svar #2
20. februar 2017 af deru (Slettet)

Mente selvfølgelig a = -1/12, hvor f ' ' > 0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2017 af VandalS

Du mangler at gange a på dit konstantled. Du skulle gerne komme frem til, at den dobbelte afledte er strengt positiv i S for a\neq 1 og nul for a=1.


Svar #4
21. februar 2017 af deru (Slettet)

Gange a på hvor? Ved ikke helt hvor du mener. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2017 af Flouemz (Slettet)

Du har glemt og gange a på 2 i y=a*(x+2). Jeg har selv gjort det at jeg bagefter har fundet b udtrykt ved at i b=y-ax, og indsat det, for så at finde y=(1/2)x+1.


Skriv et svar til: Restriktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.