Matematik

Omformulerer spørgsmål om renteformel.

21. februar 2017 af essp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har problemer med at forstå dette spørgsmål, så er der nogen som kan omformulerer dette spørgsmål: 

Hvordan grund formen kan ændres til at beregne Ko hhv. r? 

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2017 af OliverHviid

Du har grundformlen kn=k0(1+r)n 

Der bliver så spurgt om hvordan du kan beregne k0 i stedet for kn, dvs. du skal isolere k0 i formlen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2017 af mathon

                K_0=K\cdot \left ( 1+r \right )^{-n}

                 r=\left (\frac{K}{K_0} \right )^{\frac{1}{n}}-1


Skriv et svar til: Omformulerer spørgsmål om renteformel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.