Matematik

N(t)=17,5*a^t

23. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. Jeg sidder fuldstændig fast med denne opgave, er der en som vil hjælpe mig med at lave den? Tusind på forhånd. Opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2017 af SuneChr

Skærmbillede 2017-02-23 kl. 16.17.04.png          N (0) = 17,5       
    N (30,17) = 1/2·17,5         Dermed kan a i forskriften beregnes.
b)   Løs  N (t) = 10
c)   Find  N (50)     og dividér med  17,5    Gang brøken med 100%


Skriv et svar til: N(t)=17,5*a^t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.