Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Dækningsgrad og salgspris

24. februar 2017 af fiiiiiie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til et ellers simpelt spørgsmål. 

Jeg skal finde frem til salgsprisen på et produkt, hvor en dækningsgrad på 40% skal opnåes. 

Jeg har i forvejen fundet frem til indkøbspris og variable enhedsomkostninger. 

Hvordan skal formlen opstilles, for at finde frem til den rette salgspris. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2017 af mathon

           S=\left ( K+Vo \right )\cdot 1{,}40


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2017 af mathon

eller
          S=\left ( K+O_{var} \right )\cdot 1{,}40


Skriv et svar til: Dækningsgrad og salgspris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.