Matematik

Bagruden på en bil

24. februar 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke helt finde ud af de her opgaver


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2017 af mathon

Læg koordinatsystemets begyndelsespunkt i BC's midpunkt og basisvektor \overrightarrow{i}=\bigl(\begin{smallmatrix} 1,0\\ \end{smallmatrix}\bigr)parallel med
\overrightarrow{BC}.


Svar #2
25. februar 2017 af TingleFinger (Slettet)

#1

Læg koordinatsystemets begyndelsespunkt i BC's midpunkt og basisvektor \overrightarrow{i}=\bigl(\begin{smallmatrix} 1,0\\ \end{smallmatrix}\bigr)parallel med
\overrightarrow{BC}.

Basisvektor? Jeg har ikke hørt begrebet det før. Kan du forklare mig hvad det er.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2017 af SuneChr

# 2
Lad x-aksen løbe gennem BC, og y-aksen vinkelret herpå beliggende midtvejs mellem B og C.
Basisvektoren skal opfattes som enheden 1 cm i x-aksens positive retning.
y-aksen har tilsvarende en basisvektor j = (0 ; 1) og er også enheden 1 cm i y-aksens positive
retning.


Skriv et svar til: Bagruden på en bil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.