Matematik

Bestemme vinkel og buelængde

24. februar 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har i nogle tips til den her?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2017 af mathon

Den lille centervinkel \varphi og den stiplede linje
beregnes af
                           \varphi =\sin^{-1}\left (\frac{0{,}20}{3{,}00} \right )

                           v=\left ( 90^\circ-\varphi \right )


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2017 af mathon

Den lille centervinkel \varphi mellem CB og den stiplede linje
beregnes af

                           \varphi =\sin^{-1}\left (\frac{0{,}20}{3{,}00} \right )

                           v=\left ( 90^\circ-\varphi \right )


Svar #3
25. februar 2017 af TingleFinger (Slettet)

#2

Den lille centervinkel \varphi mellem CB og den stiplede linje
beregnes af

                           \varphi =\sin^{-1}\left (\frac{0{,}20}{3{,}00} \right )

                           v=\left ( 90^\circ-\varphi \right )

Kan du forklare hvor du bruger phi?


Skriv et svar til: Bestemme vinkel og buelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.