Matematik

Parametriserede kurver i planen

24. februar 2017 af Glisby (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg sidder og roder lidt med dette problem :-)
Hvis jeg har følgende funktion: f(x,y)=y*exp(x*(-y^2+1)) og en punktmængde A= {(x, y)| x ∈ [−1, 1] og y ∈ [−1, 1]}. hvordan finder jeg så frem til følgende r(u)=(p(u),q(u))?

 


Svar #1
24. februar 2017 af Glisby (Slettet)

Jeg har fundet ud af det :-)


Skriv et svar til: Parametriserede kurver i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.