Matematik

Hjælp til procent regning :)

25. februar 2017 af mateen93 - Niveau: 10. klasse

Antallet af danskere, der har en studiegæld på mindst en kvart million kroner til staten, er de seneste syv år vokset fra cirka 200 personer til 1.100.

Hvor mange procent er antal af skyldnere vokset?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2017 af Mathias7878

1100/200*100

- - -

 

 


Svar #2
25. februar 2017 af mateen93

Vokser det så med 550 %?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2017 af mathon

                    1100=200\cdot \left (1+p\cdot 10^{-2} \right )

                    \frac{1100}{200}= 1+p\cdot 10^{-2}?

                    5{,}5= 1+p\cdot 10^{-2}

                    p=\left (5{,}5- 1 \right )\cdot 10^2

                    p=450

                    


Skriv et svar til: Hjælp til procent regning :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.