Matematik

Hjælp til matematik, tak

25. februar 2017 af mateen93 - Niveau: 10. klasse

har brug for hjælp til opgave T6.3 :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2017 af StoreNord

Løs ligningen:                  92.50-\frac{92.50}{100}x=55.50


Svar #2
25. februar 2017 af mateen93

StoreNord:

Hvor mange procent er der givet i rabat?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2017 af StoreNord

Det er det du skal beregne ved at løse ligningen med hensyn til x.

Flyt brøken over på højre side, idet du skifter dens fortegn.

Træk så   92.50   fra på begge sider.

Derefter skal du dividere begge sider med \frac{92.50}{100} \: \; \; \; eller\; \; \; gange \; \; \; med \; \; \; \frac{100}{92.50}\; \; \; for\; \; \; at\; \; \; isolere\; \; \; x.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik, tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.