Matematik

Andengradsligning

26. februar 2017 af Hamidoo1907 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der vil hjælpe mig med denne opgave. Det er den eneste jeg mangler i min matematikaflevering, og jeg fatter ikke en dyt af den...

Hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af StoreNord

1)

    A=xy     =>y=A/x

    O = 2x+2y = 2x+2A/x  =>   O' = 2-2A/x²    = 0      =>  

        A/x²=1       =>          A=x²     dvs y er også x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2017 af StoreNord

2)

    \frac{O}{D}=\pi\Leftrightarrow D=\frac{O}{\pi}

    A=\pi(\frac{D}{2})^{2}=\pi(\frac{O}{\pi 2})^{2}= \frac{O^{2}}{\pi 4}

Undskyld, jeg havde ikke set at omkredsen er 150 meter. Håber du kan bruge det alligevel.


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.