Matematik

Bestem AB og BC

26. februar 2017 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem længden af AB og BC.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2017 af hesch (Slettet)

/ AHB er retvinklet, bestem / HBA.  Bestem AB og HB ved sinus relation.

Så kører det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2017 af mathon

                            \left | AB \right |=\frac{8}{\cos(40^\circ)}                 \left | BH \right |=8\cdot {\tan(40^\circ)}

                            \left | BC \right |=\sqrt{12^2+\left | BH \right |^2}

                            \angle CBH=\sin^{-1}\left ( \frac{12}{\left | BC \right |} \right )


Svar #4
26. februar 2017 af kitsimos (Slettet)

#mathon

AB = -11.9951

BC = 11.6216

Under facit skal det gerne blive til: AB = 10.44 og BC = 13.75

Hvorfor er det forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2017 af Soeffi

#4

Du regner i radianer.


Svar #6
26. februar 2017 af kitsimos (Slettet)

Hov tak :D 


Skriv et svar til: Bestem AB og BC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.