Matematik

Regression via maple? Bestemme tallene a og b.

26. februar 2017 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Regression via maple?

Opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af Therk

Hvad kan du finde ud af og hvad kan du ikke (i Maple)? Hvad har du problemer med?


Svar #2
26. februar 2017 af kitsimos (Slettet)

Jeg tager lige et screenshot af det jeg er kommet frem til nu.


Svar #3
26. februar 2017 af kitsimos (Slettet)

Det er nu vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2017 af Therk

Det ser da ud til at LinReg allerede har givet dig koefficienterne. :) Aflæs dem lige over plottet.

y = \underbrace{8.9827}_ax -\underbrace{17783}_{-b}

For at finde antal biler i 2020, find

y = f(2020) = 8.9827\cdot 2020 -17783

Prøv at fortælle os her hvad du forstår ved koefficienten a.


Skriv et svar til: Regression via maple? Bestemme tallene a og b.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.