Matematik

Bestem vden minimale og maksimale vanddybde i havnebassinet.

26. februar 2017 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et billede er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af janhaa

d '(t) = 2cos(0,52t - 3,14)*0,52 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. juli 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. juli 2017 af mathon

              \small d(t)_{min}=2\cdot (-1)+7=-2+7=5

              \small d(t)_{max}=2\cdot 1+7=2+7=9


Skriv et svar til: Bestem vden minimale og maksimale vanddybde i havnebassinet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.