Matematik

Geometriopgave

26. februar 2017 af frederasmussen - Niveau: B-niveau

Hejsa,

Denne opgave (se vedhæftet fil) forvolder mig en smule problemer. Er der nogle, som kan hjælpe?

På forhånd tusinde tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2017 af janhaa

x : BD = CE, dvs avstand skip => kyst

L: AE

2 likninger med 2 ukjente:

tan(46,5) = x/L

tan(53,1) = x/(L - 398)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2017 af mathon

                        dist=\frac{\tan(53{,}1^\circ)\cdot\tan(46{,}5^\circ) }{\tan(53{,}1^\circ)-\tan(46{,}5^\circ) }\cdot \left ( 398\; m \right )

detaljer se
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1739717


Skriv et svar til: Geometriopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.