Matematik

Hjælp til matematikopgaver

27. februar 2017 af Poul4321 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har nogle opgaver som jeg har brug for hjælp til. Gerne med nogle formler jeg kan arbejde ud fra (:

OPGAVER:

https://gyazo.com/522e27c2df509a2a735bd7e335ba1634

https://gyazo.com/a5bff0ccfdc8ac3d37011649a88d6b5a

https://gyazo.com/6f561d84cbca2ac32d2818d08cb966e5

https://gyazo.com/e8e1e45f70af5c3ed7f60a62765878ff


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2017 af mathon

Samlet areal
                             A=\frac{4}{3}\cdot \pi \cdot r^2


Skriv et svar til: Hjælp til matematikopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.