Fysik

Glødetrådens resistans

28. februar 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med dette spørgsmål?

Vurdér glødetrådens resistans, når strømstyrken er 0 A?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2017 af PeterValberg

Det er ikke helt indlysende, hvad du spørger efter, ...
men hvis der er tilsluttet en spænding til glødetråden og der ikke løber en strøm,
så må glødetråden være brændt over, .... eller have uendelig stor modstand :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2017 af mathon

Den du beregner 
af:
                                R_t=R_{20}\cdot \left ( 1+\alpha \cdot \Delta T \right )

dvs
         før tilslutning af spænding.
                                    


Skriv et svar til: Glødetrådens resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.