Matematik

Parameterfremstilling

28. februar 2017 af deru (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan ville man opstille en parameterfremstilling for denne punktmængde?

B=\left\{\left(x,y\right)\left|\frac{3}{2}\le x\le \frac{5}{2}\:og\:0\le y\le \frac{1}{2}\cdot x^2\right|\right\}


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2017 af SuneChr

.


Svar #2
28. februar 2017 af deru (Slettet)

#1

Hvad laver du? 


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.