Matematik

Parabel - bestem længden af et kuglestød

28. februar 2017 af Idja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for noget hjælp til vedhæftede opgave ang. en bestemmelse af længden af et kuglestød. På forhånd tak.

Vedhæftet fil: opg 3.3.6.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2017 af mathon

Hvilken y-koordinat har kuglen på nedfaldsstedet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2017 af janhaa

f(x) = 0

for x1 = -2,49 og  x2 = 18,49

dvs

L = x2-x1 = 16 (m)


Svar #4
28. februar 2017 af Idja (Slettet)

Kuglen har y-koordinaten 0 på nedfaldsstedet


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2017 af mathon

f(x) = 0           x > 0

for x = 18,49  som er kastlængden.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2017 af janhaa

#3

f(x) = 0

for x1 = -2,49 og  x2 = 18,49

dvs

L = x2-x1 = 16 (m)

jepp, feil:

L = x2 = 18,49 (m)


Skriv et svar til: Parabel - bestem længden af et kuglestød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.