Matematik

stedfunktion, Hastighedsfunktion og accelerationsfunktion

15. marts 2017 af 1999hjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP!

Nogen som kan forklare mig, hvorfor s'(t)=v(t) og v'(s)=a(t)??

Tusind tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2017 af mathon

Definitioner skal ikke forklares.


Svar #2
15. marts 2017 af 1999hjælp (Slettet)

Så der er ingen forklaring på hvorfor det er som det er? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2017 af mathon

For en éndimensional bevægelse
gælder pr definition:
                                    s{\, }'(t)=v(t)

                                    v{\, }'(t)=a(t)


Skriv et svar til: stedfunktion, Hastighedsfunktion og accelerationsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.