Matematik

Prabel

19. marts 2017 af louisesk9 - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan hjælpe?

I et kordinatsystem er en parabel P bestemt ved

y=2x2 + 5x - 3

Beregn kordinatsættet til hvert af P's skærringspunkter med kordinatssytemets akser. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af peter lind

Løs ligningen 2x2+5x-3 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2017 af janhaa

x-aksen: y = 0

dvs

x=-3 og x= 0,5

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

y-aksen: x = 0

dvs

y = -3


Svar #3
19. marts 2017 af louisesk9

Tak alle sammen!!


Skriv et svar til: Prabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.