Studievalg og videregående studie

Chef, hvilken uddannelse?

19. marts 2017 af 123niels (Slettet)

Hej studieportalen.

Går på 2.g på hhx, og jeg har en drøm om at blive chef. Hvilken uddannelse tror i vil egne sig bedst? Er interesseret i matematik og virksomhedsstyrelse. Har overvejet erhvervsøkonomi på cbs og økonomi på ku. Ville høre hvilken uddannelse der er god hvis man har en ambition om at blive chef i fremtiden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af Justitia

Mener at have læst de fleste "top" chefer har en økonomi uddannelse. De har sikkert taget kurser og efteruddannelse(r) ved siden af. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2017 af Judicature (Slettet)

Man bliver chef eller leder fordi man er dygtig til sit fag, og virkelig brænder for det, ikke bare for at være det. Vælg et fag, vær en af de bedste til det, og hvis du så arbejder hele tiden og kender de rigtige, så kan det komme på tale. Det er ikke noget, du kan uddanne dig til, da du i princippet kan blive chef med alle uddannelser (kemi, historie, sygeplejerske, jura, statskundskab for at nævne nogle) Desuden vil det, selv med ovenstående, komme til at tage tid, da mange top chefer er over 45 år, selvfølgelig betinget af, hvilken virksomhed det drejer sig om. Tag en uddannelse som interesserer dig, da der ingen garantier er for, at du bliver chef. Hvorfor vil du da gerne være chef, og hvad vil du være chef for?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2017 af Isop

Ingeniør - MBA


Skriv et svar til: Chef, hvilken uddannelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.