Matematik

Ligning for Tangent

19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal denne opgave gribes an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af janhaa

P=(2, ln(2))

slope: f ' (x) = 1/x + 3x^2 - 4

f ' (2) = 8,5

tangent:

y - ln(2) = 8,5*(x-2)

y = 8,5x -17 + ln(2)

evt

y - 8,5x + 17 - ln(2) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2017 af carlaagaard

Har du et CAS-værktøj, fx. Ti-Nspire?

Svar #3
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Det forstår jeg ikke


Svar #4
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Ja har Nspire


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2017 af Soeffi

#0. Løsning i TI-Nspire: 


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. marts 2017 af Mathias7878

Har vedhæftet et billede med løsningerne i TI-nspire 

- - -

 

 

Vedhæftet fil:tangent og monotoni.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2017 af mathon


Skriv et svar til: Ligning for Tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.