Bioteknologi

Pufferligning

20. marts 2017 af densødepigee (Slettet) - Niveau: A-niveau
Nogen der kan hjælpe med b, c, d, e og f i opgave 1?
Vedhæftet fil: IMG_2165.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2017 af mathon

b)
           pK_{s1}=2{,}2    pK_{s2}=7{,}2    pK_{s3}=12{,}2        


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2017 af mathon

c)
                           H_2P{O_4}^{-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_2O\, _{\textit{(l)}}\; \rightleftharpoons \; HP{O_4}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_3O^+\, _{\textit{(aq)}}
             


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2017 af mathon

d)
                pH=7{,}2-\log\left ( \frac{n_s}{n_b} \right )

                \frac{n_s}{n_b}=10^{7{,}2-7{,}4}=0{,}631

                

                


Skriv et svar til: Pufferligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.