Matematik

Lån

20. marts 2017 af benj0909 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp med dette spørgsmål

Hvor mange % udgør nutidsværdien af fremtidsværdien af et beløb, der har været forrentet med 10% p.a. over 20 år. Vis udregninger/metode og forklar.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2017 af mathon

           K_0=K_n\cdot 1{,}10^{-20}

           \frac{K_0}{K_n}= 1{,}10^{-20}=0{,}149=14{,}9\%


Skriv et svar til: Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.