Kemi

HCl i 1 liter M

22. marts 2017 af martinhoivang (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor stor masse HCl er opløst i en liter 1 M?

Sådan lyder spørgsmålet, og ved hvordan man regner den. Hjælp! det haster!

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2017 af mathon

    1\; M=\frac{1\; mol}{1\;L}

    1\; mol\; HCl=SUM\left (\{ 1{.}008,35{.}456\left. \right \} \right.)\; g


Svar #2
22. marts 2017 af martinhoivang (Slettet)

Kan man bruge det som svar til en opgave?

Og mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2017 af mathon

1\; mol\; HCl=SUM\left (\{ 1{.}008,35{.}456\left. \right \} \right.)\; g=36{.}464\; g


Skriv et svar til: HCl i 1 liter M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.