Matematik

maling areal

22. marts 2017 af shain - Niveau: 9. klasse
Skal have hjælp til opgaven billeder er vedhæftet. Når man skal finde antal liter maling der skal dække et areal. Skal man så dividere?

Jeg skal finde antal liter dvs forbrug og areal

på 24 m2 en liter rækker til 8 m2 så skal jeg så sige 24/8 = antal liter ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2017 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. marts 2017 af shain

ok tak i opgaven er siderne 60 × 60 cm skal jeg lave dem om til meter og finde arealet for 12?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2017 af StoreNord

Areal som skal males:                          0,6*0.6*12*2     =    8,64 m2

Areal af maling:                                         8,64 *3          = 25,92 m2

       8 m2 dækkes af                                                                    1 liter

       1 m2 dækkes af                                      1/8

25,92 m2 dækkes af                               1/8 * 25,92       =   3,24 liter


Svar #4
23. marts 2017 af shain

okay tak

Skriv et svar til: maling areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.